Комплекс програм для створення комп'ютерних ігор

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Об’єкт розробки – Комплекс програм для створення комп'ютерних ігор. Програмне забезпечення надає можливість створення та тестування унікальних ігрових механік, таких як зміна гравітації, телекінез та телепортація, на базі Unreal Engine 5. У процесі розробки були використані такі технології, як Unreal Engine 5, Blueprint, та C++. У процесі розробки було виконано наступне: проведено детальний аналіз існуючих рішень та механік у сучасних відеоіграх; сформульовано та визначено основні вимоги до програмного забезпечення, яке розробляється; розроблено структуру програмного комплексу, включаючи його функціональні елементи; створено тестовий майданчик для перевірки та демонстрації реалізованих ігрових механік.

Опис

Ключові слова

unreal engine 5, blueprint, зміна гравітації, телекінез, телепортація, розробка ігор, gravity manipulation, telekinesis, teleportation, game development

Бібліографічний опис

Калитенко, М. П. Комплекс програм для створення комп'ютерних ігор : дипломний проект ... бакалавра : 123 Комп’ютерна інженерія / Калитенко Максим Петрович. – Київ, 2024. – 53 с.

DOI