Пристрій на базі STM32 з інтерактивним програмним забезпеченням

Ескіз недоступний

Дата

2024

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Кваліфікаційна робота включає пояснювальну записку (72 с., 53 рис. 2 табл., 2 додатків). Концептуалізація та розробка портативної ігрової платформи на базі мікроконтролера STM32, орієнтованої на аудиторію дітей, є проектом, метою якого є створення інтерактивного та освітнього досвіду. Процес включає розробку розвиваючого контенту, адаптованого під незвичайний метод управління. Для гладкої реалізації цієї ідеї було обрано мікроконтролер STM32H743IIT6 з достатнім рівнем продуктивності та кількістю вбудованої пам'яті. В ході розробки: • Здійснено аналіз існуючих спеціалізованих рішень від кількох компаній • Складено вимоги до системи, що розробляється • Розроблено апаратну частину, яка складається з низки датчиків, необхідних для забезпечення цікавого ігрового досвіду та самого мікроконтролера. • Розроблено програмне забезпечення з категорії інтерактивних розваг Після завершення процесу розробки готовий девайс можна використовувати для розвитку різних базових навичок у дитини до 7 років. Розробка буде недорогим і безпечним рішенням для корисного та цікавого проведення часу для дитини.

Опис

Ключові слова

STM32, датчики, акселерометр, ігри, мікроконтролер, інтерактивне програмне забезпечення, розвиток, для дітей, sensors, accelerometer, games, microcontroller, interactive software, development, for children

Бібліографічний опис

Войтович, Г. О. Пристрій на базі STM32 з інтерактивним програмним забезпеченням : дипломний проект ... бакалавра : 123 Комп'ютерна інженерія / Войтович Гліб Олександрович. – Київ, 2024. – 78 с.

DOI