Психологічні особливості поведінки здобувачів вищої освіти під час участі у змаганнях в складі збірної команди університету

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Видавнича група "Наукові перспективи"

Анотація

У роботі надані особливості поведінки здобувачів вищої освіти, які спостерігалися протягом підготовчого, навчального періоду і під час змагальної діяльності. Бралося до уваги, що здобувачі вищої освіти навчаються у закладі вищої освіти технічного направлення, а також той факт, що учні не мали попереднього, ігрового, досвіду у обраному виді спорту. Дослідження, в основному проводилося, серед студентів, які вибороли право бути зарахованими до складу збірної команди університету з настільного тенісу, які відвідували в поза-навчальні години додаткові заняття і мали можливість, протягом навчального року, брати участь у змаганнях будь-якого рівня, товариських іграх з однолітками або з представниками аматорських команд різних регіонів країни.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Чиченьова, О. М. Психологічні особливості поведінки здобувачів вищої освіти під час участі у змаганнях в складі збірної команди університету / Чиченьова О. М., Новікова І. В., Лукачина А. В. // «Вісник науки та освіти». Серія Педагогіка. – 2024. – Випуск №4(22). – С. 1615 -1625.

Зібрання