Система розпізнавання та оцінки калорійності їжі на базі штучного інтелекту
Вантажиться...
Дата
2024
Автори
Бондаренко, Ганна Сергіївна
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
В магістерській дисертації розглядається створення системи для розпізнавання харчових продуктів і розрахунку їх калорійності за допомогою штучного інтелекту. Як практичний результат розроблено систему Hroom, яка поєднує Python-бекенд, React-фронтенд і AI-модель для аналізу продуктів.
Система забезпечує високу точність розпізнавання, автоматизацію підрахунку калорій та зручний інтерфейс для користувачів. Реалізоване рішення вирізняється модульністю, масштабованістю та інтеграцією сучасних технологій.
Опис
Ключові слова
веб-застосунок, розпізнавання їжі, визначення калорійності, управління продуктами, підбір рецептів, штучний інтелект
Бібліографічний опис
Бондаренко, Г. С. Система розпізнавання та оцінки калорійності їжі на базі штучного інтелекту : магістерська дис. : 121 Інженерія програмного забезпечення / Бондаренко Ганна Сергіївна. – Київ, 2024. – 169 с.