Біотехнологія пробіотиків. Лабораторний практикум
Вантажиться...
Дата
2025
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Викладено основні методи виділення та ідентифікації пробіотичних мікро- організмів, розглянуто особливості фізіолого-біохімічної характеристики молочнокислих бактерій як типових представників пробіотиків. Наведено методи дослідження антагоністичної активності, антибіотикостійкості та специ-фічних пробіотичних властивостей молочнокислих бактерій. Приділено увагу особливостям культивування пробіотичних штамів.
Для здобувачів ступеня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», буде корисний фахівцям у галузі мікробіології, харчової промисловості та медицини.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Хабленко, А. Д. Біотехнологія пробіотиків. Лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня бакалавра за спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія» / А. Д. Хабленко, О. І. Яловенко, В. Ю. Поліщук ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,09 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, Вид-во «Політехніка», 2025. – 68 с. – Назва з екрана.