Проектування циліндрично-конічного редуктора удосконаленої установки КМ-50 для дослідження матеріалів при крученні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В даній роботі проведено модифікацію приводу і редуктора установки шляхом вибору оптимальних вузлів та умов роботи. Спроектовані усі елементи приводу, за показниками якості зачеплення з використанням програмного забезпечення K-PRO було оптимізовано зубчасту передачу для підвищення її ефективності. Плиту, на якій фіксується дана установка було розраховано на міцність і жорсткість. Методами теорії пружності проведено розрахунки напружено-деформованого стану при крученні моментом стержня з шліцом. За допомогою методу скінченних елементів та програмного комплексу FEMAP NASTRAN досліджено напружено-деформований стан тонкостінного зразка для випробувань на кручення. Методами теорії коливань визначено власні частоти та форми коливань проміжного валу редуктора. В останньому розділі визначено використання установки КМ-50 для дослідження матеріалу конструктивного елементу ліктьового ортезу. Сформульовані загальні висновки по роботі.

Опис

Ключові слова

плита, plate, коливання, fluctuation, власні частоти, own frequencies, напруження, tension, теорія міцності, theory of strength

Бібліографічний опис

Лебединський, Б. Ю.Проектування циліндрично-конічного редуктора удосконаленої установки КМ-50 для дослідження матеріалів при крученні : дипломна робота ... бакалавра : 131 Прикладна механіка / Лебединський Богдан Юрійович. – Київ, 2022. – 134 с.

DOI