Система забезпечення комфортного клімату в офісному приміщенні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

РЕФЕРАТ Магістерська дисертація складається з 73 сторінки, в якій міститься 19 рисунків, 26 таблиць, використано 25 джерел. Актуальність. Розроблення системи клімат-контролю є актуальним на даний час. Навколишнє середовище впливає на працездатність людини. Контроль та управління параметрами клімату є рішенням проблеми зниження працездатності людини. Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами. Дисертаційні дослідження проводилися відповідно до наукових напрямків діяльності кафедри КЕОА, а також пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки України ―Інформаційні та комунікаційні технології. Метою роботи є розробка системи критеріїв забезпечення комфорту, на основі яких забезпечується проведення аналізу існуючих рішень та формулювання висновківдля подальшої розробки системи. Для досягнення мети вирішувались наступні задачі: - Аналіз існуючих методів збору й обробки даних для системи управління кліматом в приміщенні; - Аналіз та порівняння існуючих методів побудови систем управління кліматом в приміщенні; - Рекомендації щодо розробки системи управління кліматом в приміщенні; - Розробка стартап – проєкту. Об’єктом дослідження є процеси збору та обробки даних системами управління кліматом в приміщенні. Предметом дослідження є методи та моделі керування системою забезпечення комфортного клімату в приміщенні. Наукова новизна полягає у проведеному аналізі існуючих рішень у відповідності до вимог, які висуваються до систем забезпечення комфорту на відміну від систем клімат-контролю та невідповідності останніх до вирішення задачі забезпечення комфорту. Прикладне значення роботи полягає у створених технічних засобах реалізаії мікросистеми керування мікрокліматом. Апробація роботи. Відсутня. Публікації. Відсутні.

Опис

Ключові слова

система клімат-контролю, портативний пристрій, працездатність, мікроклімат, climate control system, portable device, performance, microclimate

Бібліографічний опис

Яцишин, Н. О. Система забезпечення комфортного клімату в офісному приміщенні : магістерська дис. : 172 Телекомунікаціїї та радіотехніка / Яцишин Назар Олегович. – Київ, 2023. – 73 с.

DOI