Лінія виробництва лимонної кислоти з розробкою вакуум-випарного апарату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Дипломна робота освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на тему: «Лінія виробництва лимонної кислоти з розробкою вакуум-випарного апарату» / НТУУ«КПИ»; Керівник Остапенко Жанна Ігорівна – К.,2024. – 64 с.: іл. –21.Виконавець Гончаренко Карина Вячеславівна_– Бібліогр.:11 п. Робота складається з переліку умовних позначень, вступу, п’яти розділів, висновків, переліку посилань та додатків. Повний обсяг роботи становить 81 сторінки, 19 рисунки, 1 таблиця, 1 схема і перелік посилань з 11-ма найменуванями. Мета проєкту – детальне розбір роботи вакуум-випарного апарату з його природньою циркуляцією та винесеною гріючою камерою для випаровування та концентрування розчину лимонної кислоти Методи дослідження – проведення розрахунків, 3D моделювання апарату і його перевірку на міцність Результати роботи та їх новизна: Описані теплові витрати та показники теплопередачі, розрахунок на міцність, розрахунок днища гріючої камери, розрахунок фланцевого з’єднання, проведений вибір штуцерів На основі проведених досліджень спроєктовано вакуум-випарний апарат для концентрування лимонної кислоти з виносною гріючою камерою фізіологічних особливостей.

Опис

Ключові слова

вакуум-випарний апарат, лимонна кислота, сепаратор, гріюча камера, вакуум, vacuum evaporator, citric acid, separator, heating chamber, vacuum

Бібліографічний опис

Гончаренко, К. В. Лінія виробництва лимонної кислоти з розробкою вакуум-випарного апарату : дипломний проєкт ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Гончаренко Карина Вячеславівна. - Київ, 2024. - 94 с.

DOI