Магістерські роботи (ІСТ)
Постійне посилання зібрання
У зібранні розміщено магістерські дисертації на здобуття ступеня магістра.
Переглянути
Перегляд Магістерські роботи (ІСТ) за Автор "Батрак, Євгеній Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Автоматизована система обліку завантаженості громадського транспорту(КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021-12) Мроць, Максим Богданович; Батрак, Євгеній ОлександровичПояснювальна записка магістерської дисертації складається з шістьох розділів, містить 35 таблиць, 8 додатків та 71 джерело – загалом 111 сторінки. Об`єкт дослідження: система обліку пасажиропотоку. Мета дипломного проекту: покращення точності обліку пасажирів, зменшити собівартість системи та зробити легше монтування а ніж в аналогічних системах.Документ Відкритий доступ Автоматизована система обробки рахунків на основі технологій RPA(КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024) Трояновська, Аліна Олегівна; Батрак, Євгеній ОлександровичПояснювальна записка дипломного проекту складається з восьми розділів, містить 22 таблиці, 11 додатків та 38 джерел – загалом 136 сторінки. Об`єкт дослідження: автоматизовані системи обробки рахунків на підприємствах та технології RPA. Мета дипломного проекту: пришвидшення обробки рахунків на підприємствах. У першому розділі було описано предметну область дисертацію та розглянуто проблематику. У другому розділі розглянуто найпоширеніші існуючі рішення та проведено аналіз їхньої роботи і наскільки вони вирішують проблему. У третьому розділі було висунуто та сформовано функціональні і нефункціональні вимоги до автоматизованої системи. У четвертому розділі було здійснено вибір та його обгрунтування різних бібліотек, модулів, сервісів та фреймворків, які були використані для реалізації системи. У п’ятому розділі було сформовано і деталізовано бізнес-процес, його сценарії, транзакції та обробку даних в межах процесу. У шостому розділі було створено та описано структурну схему автоматизованої системи, було описано робочий процес системи і його компоненти. У сьомому розділі було описано процес створення власних бібліотек для логування та роботи з деякими сервісами, а також проведення тестування системи загалом. У восьмому роділі було проведено аналіз стартап проєкту, розроблено технологічний аудит та маркетингової програми.Документ Відкритий доступ Автоматизована система обробки структурованих даних(КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024) Лисенко, Євгеній Олександрович; Батрак, Євгеній ОлександровичМагістерська дисертація містить 111 сторінок, 18 рисунків, 36 таблиць, 9 додатків, 40 джерел. Об’єкт дослідження: структуровані дані. Предмет дослідження: автоматизація обробки структурованих даних. Актуальність теми: щодня для прийняття рішень та аналізу минулих подій та прогнозування використовується обробка даних. Низька гнучкість інформаційних систем відносно постійних змін у світі викликає потребу у вторинній обробці даних, яка часто проводиться вручну. Дане дослідження спрямоване на створення програмного рішення, яке забезпечить інтуїтивний та простий у використанні функціонал з автоматизованої обробки структурованих даних невеликих масштабів, використання якого значно скоротить час обробки даних людиною та, відповідно, час отримання з них дорогоцінної інформації. Мета дослідження: Метою дослідження є аналіз методів автоматизації обробки структуровних даних невеликого розміру та реалізація автоматизованої системи обробки структурованих даних. Відповідно до мети дослідження були поставлені його задачі: • проаналізувати предметну область та існуючі рішення проблеми; • сформувати вимоги до системи; • спроєктувати, розробити та протестувати автоматизовану систему обробки структурованих даних у відповідності до поставлених вимог; • провести маркетинговий аналіз стартап-проєкту на основі розробленої системи.Документ Відкритий доступ Інформаційна система з пошуку та упорядкування кулінарних рецептів(КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024) Красковський, Олексій Костянтинович; Батрак, Євгеній ОлександровичІнформаційна система з пошуку та упорядкування кулінарних рецептів: 166 с., 28 табл., 32 рис., 11 дод., 28 джерел. Актуальність даної теми полягає у тому, що розвиток такої системи не тільки підтримує кулінарну освіту та культурний обмін, але також служить ключовим засобом у сфері громадського харчування та побуту. Система також корисна для освітніх цілей, сприяючи навчанню студентів кулінарних дисциплін. Мета дослідження полягає у створенні інформаційної системи, що дозволяє ефективно знаходити, організовувати та класифікувати кулінарні рецепти, враховуючи потреби користувачів і сучасні технологічні тренди. Об'єктом дослідження у даній роботі є дослідження полягає у створенні інформаційної системи, що дозволяє ефективно знаходити, організовувати та класифікувати кулінарні рецепти, враховуючи потреби користувачів і сучасні технологічні тренди. Предметом дослідження є методи та алгоритми дослідження полягає у створенні інформаційної системи, що дозволяє ефективно знаходити, організовувати та класифікувати кулінарні рецепти, враховуючи потреби користувачів і сучасні технологічні тренди. Наукова новизна роботи полягає у використанні матричної факторизації для створення точних, персоналізованих рекомендацій, інтеграції публікаційних функцій, удосконаленні алгоритмів машинного навчання та розробці зручного інтерфейсу користувача. Практична цінність роботи включає підвищення ефективності пошуку рецептів, стимулювання кулінарного обміну, оптимізацію рекомендацій на основі уподобань та застосування в гастрономічних та освітніх сферах.