Технологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезу
Вантажиться...
Дата
2020-06
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
молочнокислі бактерії, заквасочні культури, пробіотичні мікроорганізми, культивування, lactic acid bacteria, starter cultures, probiotic microorganisms enterococcus faecium, streptococcus thermophilus, cultivation
Бібліографічний опис
Іванова, А. О. Технологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезу : дипломний проект … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Іванова Анастасія Олегівна. – Київ, 2020. – 107 с.