Технологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-06

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молочнокислі бактерії, заквасочні культури, пробіотичні мікроорганізми, культивування, lactic acid bacteria, starter cultures, probiotic microorganisms enterococcus faecium, streptococcus thermophilus, cultivation

Бібліографічний опис

Іванова, А. О. Технологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезу : дипломний проект … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Іванова Анастасія Олегівна. – Київ, 2020. – 107 с.

DOI