Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовища
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Ключові слова
вітаміни, мікробний синтез, рибофлавін, харчова промисловість, вітамін В2, Е 101, vitamins, microbial synthesis, riboflavin, eremothecium ashbyi, food industry, vitamin B2
Бібліографічний опис
Гнатюк, М. О. Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовища : дипломний проєкт … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Гнатюк Маргарита Олегівна. – Київ, 2020. – 109 с.