Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовища

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

вітаміни, мікробний синтез, рибофлавін, харчова промисловість, вітамін В2, Е 101, vitamins, microbial synthesis, riboflavin, eremothecium ashbyi, food industry, vitamin B2

Бібліографічний опис

Гнатюк, М. О. Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовища : дипломний проєкт … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Гнатюк Маргарита Олегівна. – Київ, 2020. – 109 с.

DOI