Технологія виробництва дріжджової закваски. Дільниця виробничого біосинтезу
Вантажиться...
Дата
2021-06
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Ключові слова
ферментер, барботер, культивування, напівфабрикат, хлібопекарська промисловість, saccharomyces cerevisiae, lactobacillus delbruecki, bioreactor, bubbler, cultivation, semi-finished product, bakery industry
Бібліографічний опис
Клим, З. Т. Технологія виробництва дріжджової закваски. Дільниця виробничого біосинтезу : дипломний проект … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Клим Захар Тарасович. – Київ, 2021. – 97 с.