Вивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибка

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська дисертація на тему «Вивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибка» обсягом 129 сторінок. містить 33 ілюстрації, 31 таблицю, 156 джерел літератури.

Опис

Ключові слова

дріжджі, кефір, кефірний грибок, пробіотик, молочнокислі бактерії, Saccharomyces cerevisiae, мікробіота, синергізм, симбіоз, стресостікість, пробіотичні властивості

Бібліографічний опис

Хабленко, А. Д. Вивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибка : магістерська дис. : 162 Біотехнології та біоінженерія / Хабленко Анна Дмитрівна. – Київ, 2023. – 129 с.

DOI